ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

İşletmelerin verileri hızlı yedekliyor

Bilim-Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 13:32, Güncelleme: 08.08.2023 - 13:13
 

İşletmelerin verileri hızlı yedekliyor

İşletmelerin verileri hızlı yedekliyor

EonStor GS G3’ün, fidye yazılımı saldırılarını azaltmak ve değişmez yedekleme için yeni Veeteam veri platformunu desteklediği açıklandı.Kurumsal depolama sağlayıcısı InforTrend Teknoloji, EonStor GS G3’ün Veeam Backup’in en son sürümünü ve Replication (VBR) V12’yi (V12) desteklediğini duyurdu. Böylece, işletmelere verileri korumak ve fidye yazılımı saldırılarında hızlı bir şekilde geri alınabilmesini sağlamak için değişmez yedekleme sağlandığı belirtildi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, 4 bin 200 işletmeden oluşan bir Veeam anketi, 2022 yılında yüzde 85 oranından fazla siber saldırı deneyimledi ve yüzde 79’u veri koruma açığı ile karşı karşıya kaldı. Bu tür saldırılar aksamalara neden olabilir, verilere ve finansal kayıplara yol açabiliyor. Bir fidye yazılımı saldırısından kurtulmak karmaşık olabiliyor. Bununla birlikte, Infortrend EonStor GS G3 ve VBR V12 ile işletmeler geleneksel bant yedeğine kıyasla daha hızlı ve garantili veri kurtarma için artık değişmez bir yedekleme çözümüne sahip. Çözüm daha düşük kurtarma noktası hedefleri (RPOs) ve kurtarma süresi hedefleri (RTOs) sunar. Fidye yazılımı saldırıları durumunda, imha edilen veriler çevrimdışı operasyonlara gerek kalmadan geri yüklenebilir ve işletmelerin operasyonlara hızla devam etmelerine izin veriyor. Sanal, fiziksel, NAS ve bulut tabanlı ortamlarda verileri fidye yazılımlarından koruyor.
İşletmelerin verileri hızlı yedekliyor
EonStor GS G3’ün, fidye yazılımı saldırılarını azaltmak ve değişmez yedekleme için yeni Veeteam veri platformunu desteklediği açıklandı.
Kurumsal depolama sağlayıcısı InforTrend Teknoloji, EonStor GS G3’ün Veeam Backup’in en son sürümünü ve Replication (VBR) V12’yi (V12) desteklediğini duyurdu. Böylece, işletmelere verileri korumak ve fidye yazılımı saldırılarında hızlı bir şekilde geri alınabilmesini sağlamak için değişmez yedekleme sağlandığı belirtildi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, 4 bin 200 işletmeden oluşan bir Veeam anketi, 2022 yılında yüzde 85 oranından fazla siber saldırı deneyimledi ve yüzde 79’u veri koruma açığı ile karşı karşıya kaldı. Bu tür saldırılar aksamalara neden olabilir, verilere ve finansal kayıplara yol açabiliyor. Bir fidye yazılımı saldırısından kurtulmak karmaşık olabiliyor. Bununla birlikte, Infortrend EonStor GS G3 ve VBR V12 ile işletmeler geleneksel bant yedeğine kıyasla daha hızlı ve garantili veri kurtarma için artık değişmez bir yedekleme çözümüne sahip. Çözüm daha düşük kurtarma noktası hedefleri (RPOs) ve kurtarma süresi hedefleri (RTOs) sunar. Fidye yazılımı saldırıları durumunda, imha edilen veriler çevrimdışı operasyonlara gerek kalmadan geri yüklenebilir ve işletmelerin operasyonlara hızla devam etmelerine izin veriyor. Sanal, fiziksel, NAS ve bulut tabanlı ortamlarda verileri fidye yazılımlarından koruyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.