ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Gediz’de ekmek 7 TL oldu

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2023 - 12:09, Güncelleme: 11.08.2023 - 11:29
 

Gediz’de ekmek 7 TL oldu

Gediz’de ekmek 7 TL oldu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4 liradan satılan 210 gram çarşı ekmeği zamlanarak, 7 liradan satılmaya başlandı.Artan ekmek maliyetleri nedeniyle birçok gıda ürününün fiyatlarının artmasının ardından uzun süredir 4 liradan satılan ekmek fiyatı zamlanarak 7 liraya yükseldi.Ekmek zammının habercisi olan simit ve poğaçalar geçtiğimiz günlerde yeni tarifeyle satılmaya başlanmıştı. 100 gram simit 7 liradan yine 100 gram poğaçalar ise 10 liradan satışa sunulmuştu.Bu çerçevede Gediz’de en çok satılan pazar ekmeği 7 TL, simit 7 TL, poğaça 10 TL, pazar çöreği 35 TL, ev ekmeği 35 TL’den satılmaya başlandı.
Gediz’de ekmek 7 TL oldu
Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4 liradan satılan 210 gram çarşı ekmeği zamlanarak, 7 liradan satılmaya başlandı.
Artan ekmek maliyetleri nedeniyle birçok gıda ürününün fiyatlarının artmasının ardından uzun süredir 4 liradan satılan ekmek fiyatı zamlanarak 7 liraya yükseldi.
Ekmek zammının habercisi olan simit ve poğaçalar geçtiğimiz günlerde yeni tarifeyle satılmaya başlanmıştı. 100 gram simit 7 liradan yine 100 gram poğaçalar ise 10 liradan satışa sunulmuştu.
Bu çerçevede Gediz’de en çok satılan pazar ekmeği 7 TL, simit 7 TL, poğaça 10 TL, pazar çöreği 35 TL, ev ekmeği 35 TL’den satılmaya başlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.