ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Eskişehir’de parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2024 - 11:02, Güncelleme: 20.02.2024 - 10:50
 

Eskişehir’de parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor

Eskişehir’de parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor

Eskişehir’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğünün uyarısına göre kent genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı belirtildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğünün tahminlerine göre, bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmininde bulundu. Ayrıca kent merkezinde sıcaklık 9 ile 10 derecelerde olurken ilçelerdeki en yüksek sıcaklık ise Mihalgazi 15 derece, Sarıcakaya 14 derece olduğunu belirtti.
Eskişehir’de parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor
Eskişehir’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğünün uyarısına göre kent genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğünün tahminlerine göre, bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmininde bulundu. Ayrıca kent merkezinde sıcaklık 9 ile 10 derecelerde olurken ilçelerdeki en yüksek sıcaklık ise Mihalgazi 15 derece, Sarıcakaya 14 derece olduğunu belirtti.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.