ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Eskişehir’de işitme engellilere yönelik dini kavramlar semineri başladı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2024 - 11:37, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:11
 

Eskişehir’de işitme engellilere yönelik dini kavramlar semineri başladı

Eskişehir’de işitme engellilere yönelik dini kavramlar semineri başladı

Eskişehir Diyanet Akademisi Eskişehir Dini İhtisas Merkezinde, işitme engellilere eğitim veren öğreticilere yönelik dini kavramlar hizmet içi eğitim semineri 20 Şubat 2024 tarihinde başladı.Üç gün sürecek olan seminere, 34 ilden toplam 56 din görevlisi ve Kur’an kursu öğreticisi katılıyor. Seminere, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü Ünlü, İl Müftüsü Bekir Gerek, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş, İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanlığı Görevlisi Elif Kaya katıldı.Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş, işitme engellilere yönelik eğitim veren öğreticilerin önemine değinerek, seminerin hayırlı olmasını diledi. Ardından İl Müftüsü Bekir Gerek, selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Gerek, işitme engellilerin dini eğitimine katkı sağlayacak olan seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü Ünlü, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanlığı’nın çalışmalarını ve yapılan faaliyetleri anlattı. Ünlü, işitme engellilere yönelik dini kavramlar seminerinin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun her kesimine ulaşma hedefinin bir yansıması olduğunu belirtti. Seminere katılan öğreticiler, işitme engellilere yönelik dini kavramlar, işaret dili, iletişim becerileri, dini eğitim yöntemleri gibi konularda eğitim alacaklar. Seminer, 22 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
Eskişehir’de işitme engellilere yönelik dini kavramlar semineri başladı
Eskişehir Diyanet Akademisi Eskişehir Dini İhtisas Merkezinde, işitme engellilere eğitim veren öğreticilere yönelik dini kavramlar hizmet içi eğitim semineri 20 Şubat 2024 tarihinde başladı.
Üç gün sürecek olan seminere, 34 ilden toplam 56 din görevlisi ve Kur’an kursu öğreticisi katılıyor. Seminere, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü Ünlü, İl Müftüsü Bekir Gerek, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş, İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanlığı Görevlisi Elif Kaya katıldı.
Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş, işitme engellilere yönelik eğitim veren öğreticilerin önemine değinerek, seminerin hayırlı olmasını diledi. Ardından İl Müftüsü Bekir Gerek, selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Gerek, işitme engellilerin dini eğitimine katkı sağlayacak olan seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü Ünlü, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanlığı’nın çalışmalarını ve yapılan faaliyetleri anlattı. Ünlü, işitme engellilere yönelik dini kavramlar seminerinin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun her kesimine ulaşma hedefinin bir yansıması olduğunu belirtti. Seminere katılan öğreticiler, işitme engellilere yönelik dini kavramlar, işaret dili, iletişim becerileri, dini eğitim yöntemleri gibi konularda eğitim alacaklar. Seminer, 22 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.