ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Eskişehir'de Asayiş Uygulaması

07.02.2017 - 17:23, Güncelleme: 07.02.2017 - 17:23
 

Eskişehir'de Asayiş Uygulaması

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde 67 yol arama noktasında yapılan denetimlerde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan kişi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir genelinde oluşturulan 67 farklı arama noktasında yapılan denetimlerde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan kişi gözaltına alındı.Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, jandarma asayiş ve trafik ekipleri tarafından koordineli olarak 67 noktada ve 2 yolcu treninde çalışma yapıldı. Narkotik ve bomba uzmanı köpeklerinin de katıldığı uygulamalarda 5 bin 359 kişinin genel güvenlik sorgulaması gerçekleştirildi.FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişi gözaltına alındı. 3 bin 368 araç durdurulurken, 171 sürücüye farklı suçlardan cezai işlem uygulandı.Ekiplerin, öğrencilerin daha huzurlu bir ortamda bulunmasını sağlamak amacıyla okul çevrelerinde yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde satılması ve kullanılması ile diğer suçların önlenmesi için gerekli tedbirlerin aldığı da bildirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde 67 yol arama noktasında yapılan denetimlerde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan kişi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir genelinde oluşturulan 67 farklı arama noktasında yapılan denetimlerde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan kişi gözaltına alındı.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, jandarma asayiş ve trafik ekipleri tarafından koordineli olarak 67 noktada ve 2 yolcu treninde çalışma yapıldı. Narkotik ve bomba uzmanı köpeklerinin de katıldığı uygulamalarda 5 bin 359 kişinin genel güvenlik sorgulaması gerçekleştirildi.

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişi gözaltına alındı. 3 bin 368 araç durdurulurken, 171 sürücüye farklı suçlardan cezai işlem uygulandı.

Ekiplerin, öğrencilerin daha huzurlu bir ortamda bulunmasını sağlamak amacıyla okul çevrelerinde yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde satılması ve kullanılması ile diğer suçların önlenmesi için gerekli tedbirlerin aldığı da bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.