ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

ER-VAK’tan Bakan Yusuf Tekin’e Erzurum Lisesi teklifi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2023 - 17:05, Güncelleme: 18.08.2023 - 16:33
 

ER-VAK’tan Bakan Yusuf Tekin’e Erzurum Lisesi teklifi

ER-VAK’tan Bakan Yusuf Tekin’e Erzurum Lisesi teklifi

Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, tarihi Erzurum Lisesiyle ilgili teklifte bulundu.Sultan II. Abdülhamit tarafından 1889 yılında yaptırılan ve 1924 yılında Atatürk’ün ziyaret ettiği Erzurum Lisesi’nin, Türk Milli Eğitimine büyük hizmetler verdiğini ve ülkenin en ünlü liselerinden biri olduğunu hatırlatan Güzel, tarihi lisenin fiziki yapısının elden geçirilmesini ve bitişiğindeki Eski Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesinin de Erzurum Lisesi’ne katılmasını MEB Yusuf Tekin’den istedi.Yakın zamanda yıkılan ek binasıyla etrafı açılan tarihi lisenin, Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesiyle bütünleşmesi halinde ortaya estetik açıdan çok güzel bir tablonun çıkacağını belirten Güzel, en büyük arzularının Erzurum Lisesinin fiziki yapısı ve eğitim kalitesiyle eski şöhretine kavuşturulması olduğunu belirterek, Bakan Yusuf Tekin’in bu konuya eğilmelerini Erzurumlular adına istedi.
ER-VAK’tan Bakan Yusuf Tekin’e Erzurum Lisesi teklifi
Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, tarihi Erzurum Lisesiyle ilgili teklifte bulundu.
Sultan II. Abdülhamit tarafından 1889 yılında yaptırılan ve 1924 yılında Atatürk’ün ziyaret ettiği Erzurum Lisesi’nin, Türk Milli Eğitimine büyük hizmetler verdiğini ve ülkenin en ünlü liselerinden biri olduğunu hatırlatan Güzel, tarihi lisenin fiziki yapısının elden geçirilmesini ve bitişiğindeki Eski Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesinin de Erzurum Lisesi’ne katılmasını MEB Yusuf Tekin’den istedi.
Yakın zamanda yıkılan ek binasıyla etrafı açılan tarihi lisenin, Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesiyle bütünleşmesi halinde ortaya estetik açıdan çok güzel bir tablonun çıkacağını belirten Güzel, en büyük arzularının Erzurum Lisesinin fiziki yapısı ve eğitim kalitesiyle eski şöhretine kavuşturulması olduğunu belirterek, Bakan Yusuf Tekin’in bu konuya eğilmelerini Erzurumlular adına istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.