ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Engellilerin Yaptığı Ürünler "Sevgililer Günü" İçin Görücüye Çıktı

14.02.2017 - 15:33, Güncelleme: 14.02.2017 - 15:33
 

Engellilerin Yaptığı Ürünler "Sevgililer Günü" İçin Görücüye Çıktı

Çankırı'da engellilerin yaptığı süs eşyaları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla açılan stantta satışa sunuldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, engellilerin yaptığı süs eşyaları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla açılan stantta satışa sunuldu.Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezince 23 yaş üstü bedensel ve fiziksel engellilere yönelik açılan kurslarda engelliler tarafından yapılan ahşap oyuncak, süs eşyaları ve dekoratif ürünler, kentteki bir alışveriş merkezinde hem sergileniyor hem de satılıyor.Engelli Koordinasyon Merkezi sorumlusu Asiye Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engellilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla çeşitli kurslar açtıklarını ifade etti.Bugüne özel bir stant açtıklarını belirten Ceylan, "Merkezimize gelen çocuklarımızın yaptığı ürünleri bugüne özel bir stantla tanıtıyoruz. Burada sattığımız ürünlerden elde ettiğimiz gelirle çocuklarımızın kursta kullandığı malzemeleri alıyoruz." dedi.Vatandaşların ürünlere yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Ceylan, "Standımızda bugüne özel ürünler de var. Engellilerin standı olduğunu gören vatandaşlar bizi yalnız bırakmıyor." diye konuştu.
Çankırı'da engellilerin yaptığı süs eşyaları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla açılan stantta satışa sunuldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, engellilerin yaptığı süs eşyaları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla açılan stantta satışa sunuldu.

Çankırı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezince 23 yaş üstü bedensel ve fiziksel engellilere yönelik açılan kurslarda engelliler tarafından yapılan ahşap oyuncak, süs eşyaları ve dekoratif ürünler, kentteki bir alışveriş merkezinde hem sergileniyor hem de satılıyor.

Engelli Koordinasyon Merkezi sorumlusu Asiye Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, engellilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla çeşitli kurslar açtıklarını ifade etti.

Bugüne özel bir stant açtıklarını belirten Ceylan, "Merkezimize gelen çocuklarımızın yaptığı ürünleri bugüne özel bir stantla tanıtıyoruz. Burada sattığımız ürünlerden elde ettiğimiz gelirle çocuklarımızın kursta kullandığı malzemeleri alıyoruz." dedi.

Vatandaşların ürünlere yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Ceylan, "Standımızda bugüne özel ürünler de var. Engellilerin standı olduğunu gören vatandaşlar bizi yalnız bırakmıyor." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.