ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Çumra’da Temel Dini Bilgiler Sınavı

15.05.2018 - 16:53, Güncelleme: 15.05.2018 - 16:53
 

Çumra’da Temel Dini Bilgiler Sınavı

Sinava 4 bin lise öğrencisi katıldı

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Diriliş Gençliği" projesi kapsamında yapılan dini bilgiler sınavına 4 bin lise öğrencisi katıldı.İmam hatip liseleri, Anadolu liseleri ve meslek liseleri olmak üzere 3 ayrı grupta ilçedeki 14 lisede yapılan sınav sonucu başarılı öğrenciler, umre ile ödüllendirilecek.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öğrencilerin manevi yönlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.Belediye olarak eğitimin her zaman yanında olduklarını belirten Oğuz, "Bizler, yani isimler, makamlar geçici ama hoş bir seda, bir iz bırakabilirsek buralarda diye yola çıktık. Amacımız elleri öpülesi annelerinize ve babalarınıza birer hayırlı evlat olabilmeniz için küçük bir katkıda bulunmak, ayrıca güzel öğretmenlerinize de birer hayırlı öğrenci olmanızı sağlamaktır." diye konuştu.Eylül ayında "Diriliş Anneleri" projesi kapsamında anneler için temel dini bilgiler sınavı düzenleyeceklerini bildiren Oğuz, www.cumradirilis.com adresinden veya Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğünden müracaat edilebileceğini söyledi.
Sinava 4 bin lise öğrencisi katıldı

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Diriliş Gençliği" projesi kapsamında yapılan dini bilgiler sınavına 4 bin lise öğrencisi katıldı.

İmam hatip liseleri, Anadolu liseleri ve meslek liseleri olmak üzere 3 ayrı grupta ilçedeki 14 lisede yapılan sınav sonucu başarılı öğrenciler, umre ile ödüllendirilecek.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öğrencilerin manevi yönlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Belediye olarak eğitimin her zaman yanında olduklarını belirten Oğuz, "Bizler, yani isimler, makamlar geçici ama hoş bir seda, bir iz bırakabilirsek buralarda diye yola çıktık. Amacımız elleri öpülesi annelerinize ve babalarınıza birer hayırlı evlat olabilmeniz için küçük bir katkıda bulunmak, ayrıca güzel öğretmenlerinize de birer hayırlı öğrenci olmanızı sağlamaktır." diye konuştu.

Eylül ayında "Diriliş Anneleri" projesi kapsamında anneler için temel dini bilgiler sınavı düzenleyeceklerini bildiren Oğuz, www.cumradirilis.com adresinden veya Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğünden müracaat edilebileceğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.