ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Çocukların kavgasında ortalık savaş alanına döndü, taraflar birbirine silah ve döner bıçağıyla saldırdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 17:33, Güncelleme: 08.08.2023 - 17:03
 

Çocukların kavgasında ortalık savaş alanına döndü, taraflar birbirine silah ve döner bıçağıyla saldırdı

Çocukların kavgasında ortalık savaş alanına döndü, taraflar birbirine silah ve döner bıçağıyla saldırdı

Esenyurt’ta çocukların kavgasına aileler dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan kavgada taraflar birbirleri tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırırken, 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Aileleri sakinleştirmek için ise sokağa çok sayıda çevik kuvvet ve özel hareket polisi sevk edildi.Olay, 15.30 sıralarında Pınar Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokakta oyun oynayan çocuklar arasında kavga çıktı. Çocukların ailelerinin de dahil olmasıyla yaşanan olay kısa sürede aileler arasında kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırdı. Kavgada iki kişinin döner bıçağı ile boyun bölgesinden, bir kişinin ise tabanca ile yaralandı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralıların kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi.Taraflar sakinleşmedi, geniş güvenlik önlemi alındıYaşanan kavga sonrasında tarafların öfkesi son bulmazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet polisleri ve özel hareket ekipleri sokağı abluka altına aldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.
Çocukların kavgasında ortalık savaş alanına döndü, taraflar birbirine silah ve döner bıçağıyla saldırdı
Esenyurt’ta çocukların kavgasına aileler dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan kavgada taraflar birbirleri tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırırken, 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Aileleri sakinleştirmek için ise sokağa çok sayıda çevik kuvvet ve özel hareket polisi sevk edildi.
Olay, 15.30 sıralarında Pınar Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokakta oyun oynayan çocuklar arasında kavga çıktı. Çocukların ailelerinin de dahil olmasıyla yaşanan olay kısa sürede aileler arasında kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tabanca, döner bıçağı ve sopalarla saldırdı. Kavgada iki kişinin döner bıçağı ile boyun bölgesinden, bir kişinin ise tabanca ile yaralandı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralıların kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi.

Taraflar sakinleşmedi, geniş güvenlik önlemi alındı
Yaşanan kavga sonrasında tarafların öfkesi son bulmazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet polisleri ve özel hareket ekipleri sokağı abluka altına aldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.