ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Çeşme’deki silahlı çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2023 - 14:31, Güncelleme: 21.08.2023 - 14:22
 

Çeşme’deki silahlı çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi

Çeşme’deki silahlı çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışmada 1 güvenlik görevlisinin ölmesi, 2’si tabancayla toplamda 12 kişinin yaralanması olayıyla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi.Olay, 19 Ağustos gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi’ndeki bir gece kulübünde meydana geldi. Eğlence mekanına 2 araç ile gelen 5 şüpheli ile mekanın güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine çıkan silahlı çatışmada güvenlik görevlilerinden Samet Öztaşkın (30) ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu, 10 kişi ise çıkan kavgada yaralandı. Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırılan Samet Öztaşkın müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralanan 2 güvenlik görevlisinin hayati tehlikelerinin olmadığı kavgada, 10 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaşanan korku dolu anlar ise mekandaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.Gözaltı sayısı 8’e yükseldiŞüphelilerin kaçtıkları otomobili İnönü Caddesi’nde boş bir arsada ekipler tarafından terk edilmiş halde bulunurken, olayla ilgili başlatılan soruşturmada ilk olarak M.M., B.Y., O.D., Ü.G., İ.A. adlı 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 3 tabanca ele geçirildi. Çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylelikle gözaltı sayısı 8’e çıkarken, şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Çeşme’deki silahlı çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi
İzmir’in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışmada 1 güvenlik görevlisinin ölmesi, 2’si tabancayla toplamda 12 kişinin yaralanması olayıyla ilgili gözaltı sayısı 8’e yükseldi.
Olay, 19 Ağustos gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi’ndeki bir gece kulübünde meydana geldi. Eğlence mekanına 2 araç ile gelen 5 şüpheli ile mekanın güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine çıkan silahlı çatışmada güvenlik görevlilerinden Samet Öztaşkın (30) ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu, 10 kişi ise çıkan kavgada yaralandı. Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırılan Samet Öztaşkın müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralanan 2 güvenlik görevlisinin hayati tehlikelerinin olmadığı kavgada, 10 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaşanan korku dolu anlar ise mekandaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Gözaltı sayısı 8’e yükseldi
Şüphelilerin kaçtıkları otomobili İnönü Caddesi’nde boş bir arsada ekipler tarafından terk edilmiş halde bulunurken, olayla ilgili başlatılan soruşturmada ilk olarak M.M., B.Y., O.D., Ü.G., İ.A. adlı 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 3 tabanca ele geçirildi. Çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylelikle gözaltı sayısı 8’e çıkarken, şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.