ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Başkent’te ’kediye işkence’ iddiası

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2023 - 23:30, Güncelleme: 22.08.2023 - 23:07
 

Başkent’te ’kediye işkence’ iddiası

Başkent’te ’kediye işkence’ iddiası

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir vatandaşın kedisine işkence yaptığı iddia edildi. O anlar, mahalle sakinleri tarafından kayıt altına alındı.Olay, Ankara’nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Vatandaşların iddialarına göre apartman sakinlerinden 40 yaşındaki bir kadın, evinde bulunan kedisine işkence yaptı. O anlar ise vatandaşlar tarafından kaydedildi.“Bunlar bize emanet, bir şekilde sahip çıkmamız lazım”Mahalle sakinlerinden Fatih Kıyak, kadının kediyi sürekli dövdüğünü belirterek, “Döven iki numaralı dairede bir bayan. Biz de dayanamıyoruz artık. Daha önce birkaç yere şikayet edildi. Bunlar bize emanet, bir şekilde sahip çıkmamız lazım. Buradaki herkes de şikayetçi oldular, buna bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi.“Ekipler gelip alacaktı, kadın kaçtı”Vatandaşlardan Fatma Kıyak ise, kedinin kadının elinden kurtarılmasını istediğini ifade ederek, “Artık dayanamıyoruz, çok üzülüyoruz. Bir an önce yetkililerden kedinin bu kadının elinden kurtarılmasını istiyoruz. Arkadaşım videosunu çekti, akşam bana attı. Arkadaşlarla beraber bu sabah şikayet ettik. Ekipler gelip alacaktı, kadın kaçtı” diye konuştu.
Başkent’te ’kediye işkence’ iddiası
Ankara’nın Sincan ilçesinde bir vatandaşın kedisine işkence yaptığı iddia edildi. O anlar, mahalle sakinleri tarafından kayıt altına alındı.

Olay, Ankara’nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Vatandaşların iddialarına göre apartman sakinlerinden 40 yaşındaki bir kadın, evinde bulunan kedisine işkence yaptı. O anlar ise vatandaşlar tarafından kaydedildi.

“Bunlar bize emanet, bir şekilde sahip çıkmamız lazım”
Mahalle sakinlerinden Fatih Kıyak, kadının kediyi sürekli dövdüğünü belirterek, “Döven iki numaralı dairede bir bayan. Biz de dayanamıyoruz artık. Daha önce birkaç yere şikayet edildi. Bunlar bize emanet, bir şekilde sahip çıkmamız lazım. Buradaki herkes de şikayetçi oldular, buna bir çözüm bulmak istiyoruz” dedi.

“Ekipler gelip alacaktı, kadın kaçtı”
Vatandaşlardan Fatma Kıyak ise, kedinin kadının elinden kurtarılmasını istediğini ifade ederek, “Artık dayanamıyoruz, çok üzülüyoruz. Bir an önce yetkililerden kedinin bu kadının elinden kurtarılmasını istiyoruz. Arkadaşım videosunu çekti, akşam bana attı. Arkadaşlarla beraber bu sabah şikayet ettik. Ekipler gelip alacaktı, kadın kaçtı” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.