ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Başkan Dinçer: "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir"

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2024 - 16:34, Güncelleme: 21.02.2024 - 16:06
 

Başkan Dinçer: "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir"

Başkan Dinçer: "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir"

Aksaray’da fabrikaları ziyaret eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın sanayi ve teknolojide hızla ilerlediğini belirterek, "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir" dedi.Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. İlk olarak Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ali Bay’ı ziyaret eden Başkan Dinçer, daha sonra fabrikaları ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Dinçer, “Aksaray sanayi ve yatırımlarıyla sanayi şehri olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Organize Sanayi Bölgemiz sadece ilimiz değil bölgemiz için artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiş durumdadır. Organize Bölgemizde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı koyan bütün sanayicilerimizi kutluyorum” dedi.
Başkan Dinçer: "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir"
Aksaray’da fabrikaları ziyaret eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın sanayi ve teknolojide hızla ilerlediğini belirterek, "Aksaray artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiştir" dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. İlk olarak Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ali Bay’ı ziyaret eden Başkan Dinçer, daha sonra fabrikaları ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Dinçer, “Aksaray sanayi ve yatırımlarıyla sanayi şehri olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Organize Sanayi Bölgemiz sadece ilimiz değil bölgemiz için artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiş durumdadır. Organize Bölgemizde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı koyan bütün sanayicilerimizi kutluyorum” dedi.

Aksaray HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.