ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Başkan Demirtaş: “Herkesin başkanı olacağım sözümü yerine getirdim”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2024 - 17:05, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:32
 

Başkan Demirtaş: “Herkesin başkanı olacağım sözümü yerine getirdim”

Başkan Demirtaş: “Herkesin başkanı olacağım sözümü yerine getirdim”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ’herkesin başkanı olacağı’ sözünü tuttuğunu söyledi.Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Samsun Bulvar Spor Kulübü’nde İstiklal Mahallesi sakinleri ve kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, “Bize oy versin ya da vermesin hiç fark etmez, ‘herkesin başkanı, herkesin belediyesi olacağız’ demiştik. Bu sözlerimizi harfiyen yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.Belediye kaynaklarını halka hizmet için kullandıklarını ifade eden Başkan Demirtaş, “Halkımızın parası diye hiçbir zaman gereksiz, şaşalı bir harcamanın içinde olmadık. İşçimizin, emekçimizin, çalışanımızın maaşını her zaman alın terleri kurumadan ödedik. Belediyeden alacağı olan ama borcunu alamadığı için belediyeye su bile getirmeyen esnafımızın borcunu ödedik. Eskiden belediyeye ürün vermek istemeyen esnafımızı, bugün belediyeyle rahatlıkla iş birliği yapar konuma getirdik. İlkadım ilçemiz için canla başla mücadele eden çalışanlarımızın şartlarını iyileştirdik. Yaşanan ekonomik sorunları biliyoruz. 5 yılda kendi kendine yetebilen, kaynaklarını doğru kullanabilen, üreten, kadınların, çocukların, gençlerin daima yanında olan, kültürü ve sanatı hep önde tutan, doğaya ve sokaktaki canlara her zaman sahip çıkan, ilçenin marka kent olması için çalışmalar yapan, mali disiplini sağlanmış, bir belediye inşa ettik” diye konuştu.
Başkan Demirtaş: “Herkesin başkanı olacağım sözümü yerine getirdim”
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ’herkesin başkanı olacağı’ sözünü tuttuğunu söyledi.
Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Samsun Bulvar Spor Kulübü’nde İstiklal Mahallesi sakinleri ve kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, “Bize oy versin ya da vermesin hiç fark etmez, ‘herkesin başkanı, herkesin belediyesi olacağız’ demiştik. Bu sözlerimizi harfiyen yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Belediye kaynaklarını halka hizmet için kullandıklarını ifade eden Başkan Demirtaş, “Halkımızın parası diye hiçbir zaman gereksiz, şaşalı bir harcamanın içinde olmadık. İşçimizin, emekçimizin, çalışanımızın maaşını her zaman alın terleri kurumadan ödedik. Belediyeden alacağı olan ama borcunu alamadığı için belediyeye su bile getirmeyen esnafımızın borcunu ödedik. Eskiden belediyeye ürün vermek istemeyen esnafımızı, bugün belediyeyle rahatlıkla iş birliği yapar konuma getirdik. İlkadım ilçemiz için canla başla mücadele eden çalışanlarımızın şartlarını iyileştirdik. Yaşanan ekonomik sorunları biliyoruz. 5 yılda kendi kendine yetebilen, kaynaklarını doğru kullanabilen, üreten, kadınların, çocukların, gençlerin daima yanında olan, kültürü ve sanatı hep önde tutan, doğaya ve sokaktaki canlara her zaman sahip çıkan, ilçenin marka kent olması için çalışmalar yapan, mali disiplini sağlanmış, bir belediye inşa ettik” diye konuştu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.