ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Artvin’de Çoruh Nehri’ne düşen araçtan sağ çıktılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2023 - 01:00, Güncelleme: 24.08.2023 - 00:42
 

Artvin’de Çoruh Nehri’ne düşen araçtan sağ çıktılar

Artvin’de Çoruh Nehri’ne düşen araçtan sağ çıktılar

Artvin’de seyir halindeki bir aracın Çoruh Nehri’ne düşmesi sonucu iki kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İbrahim Güllü yönetiminde ki 08 AAS 452 plakalı otomobil, merkeze bağlı Aşağı Şehitlik Mahallesi’nde kontrolden çıkarak Çoruh Nehri’ne düştü.Kaza anını balkondan gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Kazada sürücü ve sürücünün eşi Fatma Güllü yaralandı.Olay yerine gelen ekipler ve vatandaşlar, halat yardımıyla nehre inerek yardım bekleyen çifti nehirden çıkardı.Yaralı çift, Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Çiftin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Artvin’de Çoruh Nehri’ne düşen araçtan sağ çıktılar
Artvin’de seyir halindeki bir aracın Çoruh Nehri’ne düşmesi sonucu iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İbrahim Güllü yönetiminde ki 08 AAS 452 plakalı otomobil, merkeze bağlı Aşağı Şehitlik Mahallesi’nde kontrolden çıkarak Çoruh Nehri’ne düştü.
Kaza anını balkondan gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Kazada sürücü ve sürücünün eşi Fatma Güllü yaralandı.
Olay yerine gelen ekipler ve vatandaşlar, halat yardımıyla nehre inerek yardım bekleyen çifti nehirden çıkardı.
Yaralı çift, Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Çiftin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.