ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Aksaray Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

15.02.2017 - 13:48, Güncelleme: 15.02.2017 - 13:48
 

Aksaray Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 7'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütün haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddia edilen emekli olan ve meslekten ihraç edilen emniyet mensubu, üsteğmen, bankacı ve öğretmenlerin de aralarında bulunduğu 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 8 Şubat'ta Aksaray, Erzurum, Kırklareli, Eskişehir, Adana, Kocaeli, Manisa, Ankara, Bursa ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 7'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütün haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddia edilen emekli olan ve meslekten ihraç edilen emniyet mensubu, üsteğmen, bankacı ve öğretmenlerin de aralarında bulunduğu 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 8 Şubat'ta Aksaray, Erzurum, Kırklareli, Eskişehir, Adana, Kocaeli, Manisa, Ankara, Bursa ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.