ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

AK Partili Pekdemir, Pamukkale’de kırsal kalkınma hamlesi başlatacak

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2024 - 08:00, Güncelleme: 23.02.2024 - 07:55
 

AK Partili Pekdemir, Pamukkale’de kırsal kalkınma hamlesi başlatacak

AK Partili Pekdemir, Pamukkale’de kırsal kalkınma hamlesi başlatacak

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, kırsal bölgelerde ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmeti vereceğini, Pamukkale Belediyesi bünyesinde tarım, ticaret ve turizm konseyi kurulacağını, uzak mahallelere ise belediye hizmet ofisi açılacağının sözünü verdi.Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, tarım fuarını gezdi. Burada hem üreteciler hem de tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen AK Partili Pekdemir, 31 Mart’tan itibaren Pamukkale’de kırsal kalkınma hamlesi başlatacaklarının müjdesini verdi.Kırsal bölgelerde kısıtlı imkanlarıyla tarım ve hayvancılık faaliyetini yürütmeye çalışan ilçe sakinlerinin yeni dönemle birlikte Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerle destekleneceğini dile getiren Pekdemir, bu konudaki en önemli adımın besicilere verilecek ücretsiz veterinerlik hizmeti ve çiftçiye verilecek ücretsiz ziraat mühendisliği hizmeti olduğunu söyledi. Belediyenin kırsal bölgelerde lisanslı kekik depoları inşa edeceği müjdesini de veren Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı, yerel ürünlerin marka ve ar-ge çalışmalarına yönelik bir projeyi de programa aldıklarını duyurdu. Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi’ni kuracaklarını belirterek, “Pamukkale Belediyemiz, konsey sayesinde bu alanlarda, projeler geliştirecek. Sahadaki üreticiden bilim adamlarına, ortak akılla bu sektörlerin geliştirilmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.Yeni dönemde Pamukkale Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerine yönelik, onların fikir ve görüşlerine de başvurarak hizmet şiarıyla çalışacağını dile getiren Pekdemir, kırsal bölgelere yönelik hizmetlerinin bu projelerle sınırlı kalmayacağını da belirtti. İlçe merkezine uzak mahallelerde Pamukkale Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden faydalanmaları için ofisler açacaklarını dile getiren Pekdemir, “Uzak mahallelerdeki vatandaşlarımız ofislerimizde belediyemizle ilgili her türlü işlemlerini yaptırabilecekler” diye konuştu.
AK Partili Pekdemir, Pamukkale’de kırsal kalkınma hamlesi başlatacak
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, kırsal bölgelerde ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmeti vereceğini, Pamukkale Belediyesi bünyesinde tarım, ticaret ve turizm konseyi kurulacağını, uzak mahallelere ise belediye hizmet ofisi açılacağının sözünü verdi.

Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, tarım fuarını gezdi. Burada hem üreteciler hem de tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen AK Partili Pekdemir, 31 Mart’tan itibaren Pamukkale’de kırsal kalkınma hamlesi başlatacaklarının müjdesini verdi.
Kırsal bölgelerde kısıtlı imkanlarıyla tarım ve hayvancılık faaliyetini yürütmeye çalışan ilçe sakinlerinin yeni dönemle birlikte Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerle destekleneceğini dile getiren Pekdemir, bu konudaki en önemli adımın besicilere verilecek ücretsiz veterinerlik hizmeti ve çiftçiye verilecek ücretsiz ziraat mühendisliği hizmeti olduğunu söyledi. Belediyenin kırsal bölgelerde lisanslı kekik depoları inşa edeceği müjdesini de veren Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı, yerel ürünlerin marka ve ar-ge çalışmalarına yönelik bir projeyi de programa aldıklarını duyurdu. Pekdemir, Pamukkale Belediyesi bünyesinde Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi’ni kuracaklarını belirterek, “Pamukkale Belediyemiz, konsey sayesinde bu alanlarda, projeler geliştirecek. Sahadaki üreticiden bilim adamlarına, ortak akılla bu sektörlerin geliştirilmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Yeni dönemde Pamukkale Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerine yönelik, onların fikir ve görüşlerine de başvurarak hizmet şiarıyla çalışacağını dile getiren Pekdemir, kırsal bölgelere yönelik hizmetlerinin bu projelerle sınırlı kalmayacağını da belirtti. İlçe merkezine uzak mahallelerde Pamukkale Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden faydalanmaları için ofisler açacaklarını dile getiren Pekdemir, “Uzak mahallelerdeki vatandaşlarımız ofislerimizde belediyemizle ilgili her türlü işlemlerini yaptırabilecekler” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.