ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

ABD’de iki grup arasında yumruklu kavga

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 16:34, Güncelleme: 08.08.2023 - 16:05
 

ABD’de iki grup arasında yumruklu kavga

ABD’de iki grup arasında yumruklu kavga

ABD’nin Alabama eyaletinde bir liman işçisi ile teknedeki bir grup arasında çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.ABD’nin Alabama eyaletindeki Montgomery Nehri kıyısında bir liman işçisiyle teknedeki grup arasında kavga çıktı. Görgü tanıkları, limana yanaşacak bir tekneye yer açılması için liman çalışanının kıyıda bekleyen teknelerden birine hareket etmesi yönünde ikazda bulunduğunu fakat reddedilmesi üzerine kavganın başladığını ifade etti. Kavganın başlamasının ardından birkaç kişinin daha olaya dahil olduğunu belirten görgü tanıkları kavganın büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştüğünü söyledi.Montgomery Belediye Başkanı Steven Reed, iki grup arasındaki kavganın ardından Montgomery sakinleri arasında uyum çağrısı yaptı. Reed, “Bu olayı toplum olarak hep beraber atlatacağımızı biliyoruz” dedi.Olayın ardından polis 4 kişinin tutuklandığını ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
ABD’de iki grup arasında yumruklu kavga
ABD’nin Alabama eyaletinde bir liman işçisi ile teknedeki bir grup arasında çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.
ABD’nin Alabama eyaletindeki Montgomery Nehri kıyısında bir liman işçisiyle teknedeki grup arasında kavga çıktı. Görgü tanıkları, limana yanaşacak bir tekneye yer açılması için liman çalışanının kıyıda bekleyen teknelerden birine hareket etmesi yönünde ikazda bulunduğunu fakat reddedilmesi üzerine kavganın başladığını ifade etti. Kavganın başlamasının ardından birkaç kişinin daha olaya dahil olduğunu belirten görgü tanıkları kavganın büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştüğünü söyledi.
Montgomery Belediye Başkanı Steven Reed, iki grup arasındaki kavganın ardından Montgomery sakinleri arasında uyum çağrısı yaptı. Reed, “Bu olayı toplum olarak hep beraber atlatacağımızı biliyoruz” dedi.
Olayın ardından polis 4 kişinin tutuklandığını ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.