ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Abd Büyükelçiliği'nin Bulunduğu Caddeye "Zeytin Dalı" İsmi Verildi

14.02.2018 - 18:53, Güncelleme: 14.02.2018 - 18:53
 

Abd Büyükelçiliği'nin Bulunduğu Caddeye "Zeytin Dalı" İsmi Verildi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin ismi "Zeytin Dalı" olarak değiştirildi- Belediye meclisinde, Ankara'nın bazı ilçelerinde yer alan 7 adet "Gülen" isimli cadde ve sokak, belediye meclisine sunul

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Belediye Meclisi, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin isminin "Zeytin Dalı" olarak değiştirilmesine ilişkin karar aldı.Ankara Büyükşehir Belediyesi, şubat ayı meclis toplantısında alınan kararlara göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği'nin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi'nin isminin "Zeytin Dalı" olarak değiştirilmesine ilişkin teklif belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi.Belediye meclisinde, Ankara'nın bazı ilçelerinde yer alan 7 adet "Gülen" isimli cadde ve sokak, belediye meclisine sunulan teklif sonucunda oy birliğiyle kabul edilerek, "Vatan", "Hilal", "Alsancak", "Anayurt", "Kayı", "Diriliş", "Bayrak" olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediyesi'nde alınan kararla isim tabelaları, Valilik onayının ardından yerine asılacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin ismi "Zeytin Dalı" olarak değiştirildi- Belediye meclisinde, Ankara'nın bazı ilçelerinde yer alan 7 adet "Gülen" isimli cadde ve sokak, belediye meclisine sunul

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Belediye Meclisi, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin isminin "Zeytin Dalı" olarak değiştirilmesine ilişkin karar aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şubat ayı meclis toplantısında alınan kararlara göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği'nin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi'nin isminin "Zeytin Dalı" olarak değiştirilmesine ilişkin teklif belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi.

Belediye meclisinde, Ankara'nın bazı ilçelerinde yer alan 7 adet "Gülen" isimli cadde ve sokak, belediye meclisine sunulan teklif sonucunda oy birliğiyle kabul edilerek, "Vatan", "Hilal", "Alsancak", "Anayurt", "Kayı", "Diriliş", "Bayrak" olarak değiştirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nde alınan kararla isim tabelaları, Valilik onayının ardından yerine asılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.