ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2017 - 20:08, Güncelleme: 08.03.2017 - 20:08
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Eskişehir'de Demokratik Kadın Platformu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Demokratik Kadın Platformu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi.İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanan grup, ellerinde taşıdıkları dövizlerle slogan atarak Porsuk Bulvarı'na kadar yürüdü.Burada grup adına açıklama yapan platformu üyesi Sibel Geriş, dün Ankara'da yapılacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına gitmek üzere Bursa'dan yola çıkan Türk Metal Sendikası üyesi, otomotiv yan sanayi üretimi yapan 7 kadın işçinin trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiğini, çok sayıda işçinin de yaralandığını anımsattı.Geriş, kazada hayatını kaybedenleri saygıyla andıklarını belirterek, kadınların bugün dünyanın dört bir yanında alanlarda olduğunu, 158 yıl önce eşit ve insanca bir yaşam için yola çıkan kadınların başlattığı yürüyüşün kesintisiz olarak bugüne kadar geldiğini bildirdi.Kadınlar açıklamanın ardından meşaleler eşliğinde halay çekti.Etkinlik sırasında, çok sayıda kadın polis görev yaptı.
Eskişehir'de Demokratik Kadın Platformu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Demokratik Kadın Platformu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi.

İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezi önünde toplanan grup, ellerinde taşıdıkları dövizlerle slogan atarak Porsuk Bulvarı'na kadar yürüdü.

Burada grup adına açıklama yapan platformu üyesi Sibel Geriş, dün Ankara'da yapılacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına gitmek üzere Bursa'dan yola çıkan Türk Metal Sendikası üyesi, otomotiv yan sanayi üretimi yapan 7 kadın işçinin trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiğini, çok sayıda işçinin de yaralandığını anımsattı.

Geriş, kazada hayatını kaybedenleri saygıyla andıklarını belirterek, kadınların bugün dünyanın dört bir yanında alanlarda olduğunu, 158 yıl önce eşit ve insanca bir yaşam için yola çıkan kadınların başlattığı yürüyüşün kesintisiz olarak bugüne kadar geldiğini bildirdi.

Kadınlar açıklamanın ardından meşaleler eşliğinde halay çekti.

Etkinlik sırasında, çok sayıda kadın polis görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.