ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

4 aydır yollarda olan Koreli gence Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde misafirperver davranış

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2023 - 12:00, Güncelleme: 15.08.2023 - 11:57
 

4 aydır yollarda olan Koreli gence Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde misafirperver davranış

4 aydır yollarda olan Koreli gence Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde misafirperver davranış

Güney Kore’den 4 ay önce bisikleti ile yola çıkan Jın N Fisher isimli genç Eskişehir Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde konaklayıp buradaki personelle hatıra fotoğrafı çekindi.Jın N Fisher isimli genç, geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki rotası üzerinde bulunan Eskişehir’e geldi. Kamp yapacağı alanın adresini sormak için oradan tesadüf eseri oradan geçen Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Şenol Cirit ile karşılaştı. Müdür Cirit, kendisine adres soran Koreli genci Eskişehir Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde ağırlamak isteğini belirtti. Nazik teklifi kabul eden ve Gençlik Merkezi’nde bir gece konaklayan Jın N Fisher, burada Müdür Şenol Cirit’le sohbet edip diğer görevlilerle tanıştı. Görevlilerle hatıra fotoğrafı çektiren Jın N Fisher, sabah kahvaltısının ardından İstanbul’a doğru yola çıktı.
4 aydır yollarda olan Koreli gence Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde misafirperver davranış
Güney Kore’den 4 ay önce bisikleti ile yola çıkan Jın N Fisher isimli genç Eskişehir Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde konaklayıp buradaki personelle hatıra fotoğrafı çekindi.
Jın N Fisher isimli genç, geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki rotası üzerinde bulunan Eskişehir’e geldi. Kamp yapacağı alanın adresini sormak için oradan tesadüf eseri oradan geçen Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Şenol Cirit ile karşılaştı. Müdür Cirit, kendisine adres soran Koreli genci Eskişehir Tepebaşı Gençlik Merkezi’nde ağırlamak isteğini belirtti. Nazik teklifi kabul eden ve Gençlik Merkezi’nde bir gece konaklayan Jın N Fisher, burada Müdür Şenol Cirit’le sohbet edip diğer görevlilerle tanıştı. Görevlilerle hatıra fotoğrafı çektiren Jın N Fisher, sabah kahvaltısının ardından İstanbul’a doğru yola çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.