pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Süper Lig’de 7. hafta görünümü

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2024 - 23:00, Güncelleme: 30.09.2024 - 22:45
 

Süper Lig’de 7. hafta görünümü

Süper Lig’de 7. hafta görünümü

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ligde ilk puan kaybını yaşarken, Fenerbahçe ve Beşiktaş haftayı 3 puanla tamamladı.Trendyol Süper Lig’de 7. hafta bugün oynanan tek karşılaşma ile tamamlandı. Haftanın en gollü maçı Samsunspor ile Göztepe arasında (4-3) oynanırken, 9 karşılaşmada toplam 36 gol atıldı. Haftanın BAY geçen ekibi Hatayspor oldu. Sezona 6 maçta 6 galibiyet alarak başlayan Galatasaray, 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşısında skoru koruyamadı ve ilk puan kaybını yaşadı. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Kayseri’ye konuk olan Beşiktaş ise rakibini 3 golle geçerek 3 puana uzandı.Ligde ilk 5 maçın tamamında beraberlik yaşayan Trabzonspor ise ilk galibiyetini Konyaspor önünde aldı. Geride kalan haftalarda Kayserispor, Hatayspor ve Adana Demirspor henüz galibiyetle tanışamadı.Haftanın maçları ve sonuçları:Sivasspor - Rams Başakşehir: 1-2Samsunspor - Göztepe: 4-3Corendon Alanyaspor - Çaykur Rizespor: 1-0Galatasaray - Kasımpaşa: 3-3Eyüpspor - Gaziantep FK: 3-2Trabzonspor - Konyaspor: 3-2Antalyaspor - Fenerbahçe: 0-2Bodrum FK - Adana Demirspor: 3-1Kayserispor - Beşiktaş: 0-3
Süper Lig’de 7. hafta görünümü
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ligde ilk puan kaybını yaşarken, Fenerbahçe ve Beşiktaş haftayı 3 puanla tamamladı.
Trendyol Süper Lig’de 7. hafta bugün oynanan tek karşılaşma ile tamamlandı. Haftanın en gollü maçı Samsunspor ile Göztepe arasında (4-3) oynanırken, 9 karşılaşmada toplam 36 gol atıldı. Haftanın BAY geçen ekibi Hatayspor oldu. Sezona 6 maçta 6 galibiyet alarak başlayan Galatasaray, 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşısında skoru koruyamadı ve ilk puan kaybını yaşadı. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Kayseri’ye konuk olan Beşiktaş ise rakibini 3 golle geçerek 3 puana uzandı.
Ligde ilk 5 maçın tamamında beraberlik yaşayan Trabzonspor ise ilk galibiyetini Konyaspor önünde aldı. Geride kalan haftalarda Kayserispor, Hatayspor ve Adana Demirspor henüz galibiyetle tanışamadı.

Haftanın maçları ve sonuçları:
Sivasspor - Rams Başakşehir: 1-2
Samsunspor - Göztepe: 4-3
Corendon Alanyaspor - Çaykur Rizespor: 1-0
Galatasaray - Kasımpaşa: 3-3
Eyüpspor - Gaziantep FK: 3-2
Trabzonspor - Konyaspor: 3-2
Antalyaspor - Fenerbahçe: 0-2
Bodrum FK - Adana Demirspor: 3-1
Kayserispor - Beşiktaş: 0-3

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.