pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Sinop’taki yağışların ardından kayalık alanda şelale oluştu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 16:04, Güncelleme: 24.09.2024 - 15:27
 

Sinop’taki yağışların ardından kayalık alanda şelale oluştu

Sinop’taki yağışların ardından kayalık alanda şelale oluştu

Sinop’ta sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli yağışın ardından kayalık alanda şelale oluştu.Sinop’ta sabah saatlerinde etkili olan sağanakla beraber cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sağanak sebebiyle rögarlar taşarken, sağanağın ardından ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Sinop Karakum Yolu üzerinde eski taş ocaklarının bulunduğu kayalık alanda sağanak yağışın ardından doğal şelale oluştu. Suların kayalardan akışı ve ortaya çıkın görüntüler, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Sinop’taki yağışların ardından kayalık alanda şelale oluştu
Sinop’ta sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli yağışın ardından kayalık alanda şelale oluştu.
Sinop’ta sabah saatlerinde etkili olan sağanakla beraber cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sağanak sebebiyle rögarlar taşarken, sağanağın ardından ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Sinop Karakum Yolu üzerinde eski taş ocaklarının bulunduğu kayalık alanda sağanak yağışın ardından doğal şelale oluştu. Suların kayalardan akışı ve ortaya çıkın görüntüler, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.