pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Siirt’te bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 21:00, Güncelleme: 20.09.2024 - 20:44
 

Siirt’te bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi

Siirt’te bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir araçta bin 180 adet kaçak sigara ele geçirildi.Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; ilimiz Merkez Ahmet Kigan Caddesi üzerinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 180 paket gümrük kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.E. isimli şahıs adli makamlara teslim edilmiştir" denildi.
Siirt’te bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir araçta bin 180 adet kaçak sigara ele geçirildi.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; ilimiz Merkez Ahmet Kigan Caddesi üzerinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 180 paket gümrük kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.E. isimli şahıs adli makamlara teslim edilmiştir" denildi.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.