pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Şehri sis bastı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2024 - 10:34, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:11
 

Şehri sis bastı

Şehri sis bastı

Ardahan’da kent merkezinde sabah saatlerinde oluşan sis, görüş mesafesini yer yer 20 metreye kadar düşürdü.Ardahan’da sabah saatlerinde hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düştü. Kentte yaşayanlar güne sis altında uyandı. Şehir merkezinde görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü. Kongre caddesinde sis mesafesinin düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı.Sis bulutlarıyla birleşen Ardahan’da gece başlayan sis sabahın erken saatlerine kadar sürmesi güne erken başlayanlara ise unutmayacak manzara sundu.
Şehri sis bastı
Ardahan’da kent merkezinde sabah saatlerinde oluşan sis, görüş mesafesini yer yer 20 metreye kadar düşürdü.
Ardahan’da sabah saatlerinde hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düştü. Kentte yaşayanlar güne sis altında uyandı. Şehir merkezinde görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü. Kongre caddesinde sis mesafesinin düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı.
Sis bulutlarıyla birleşen Ardahan’da gece başlayan sis sabahın erken saatlerine kadar sürmesi güne erken başlayanlara ise unutmayacak manzara sundu.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.