pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkamış’ta boz ayılar sokaklarda cirit atıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2024 - 08:00, Güncelleme: 01.10.2024 - 07:48
 

Sarıkamış’ta boz ayılar sokaklarda cirit atıyor

Sarıkamış’ta boz ayılar sokaklarda cirit atıyor

Sarıkamış’ta son günlerde boz ayılar sokaklarda cirit atıyor. Ayıların sokaklarda dolaşması vatandaşları şaşkına çevirdi.Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kış uykusu öncesinde doğal yaşam alanlarından besin arayışına çıkan boz ayılar, özellikle akşam saatlerinde ilçenin çeşitli noktalarında görülüyor.TOKİ lojmanlarına kadar gelen boz ayılar, zaman zaman bina içerisine kadar giriyor. Çöp konteynerlerini deviren, istinat duvarlarına çıkan ayılar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.Her sokak ve caddede boz ayılarla karşılaşmanın mümkün olduğu Sarıkamış’ta vatandaşlar ise ayıların yiyecek arayışını, sokaklarda dolaşmasını araçlarıyla takip ederek, cep telefonlarıyla anbean kaydediyor.
Sarıkamış’ta boz ayılar sokaklarda cirit atıyor
Sarıkamış’ta son günlerde boz ayılar sokaklarda cirit atıyor. Ayıların sokaklarda dolaşması vatandaşları şaşkına çevirdi.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kış uykusu öncesinde doğal yaşam alanlarından besin arayışına çıkan boz ayılar, özellikle akşam saatlerinde ilçenin çeşitli noktalarında görülüyor.
TOKİ lojmanlarına kadar gelen boz ayılar, zaman zaman bina içerisine kadar giriyor. Çöp konteynerlerini deviren, istinat duvarlarına çıkan ayılar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Her sokak ve caddede boz ayılarla karşılaşmanın mümkün olduğu Sarıkamış’ta vatandaşlar ise ayıların yiyecek arayışını, sokaklarda dolaşmasını araçlarıyla takip ederek, cep telefonlarıyla anbean kaydediyor.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.