pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Şanlıurfa’da 23 kilo skunk ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 12:08, Güncelleme: 24.09.2024 - 11:30
 

Şanlıurfa’da 23 kilo skunk ele geçirildi

Şanlıurfa’da 23 kilo skunk ele geçirildi

Şanlıurfa’da durdurulan bir araçta 23 kilo 300 gram skunk ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada, şüpheli bir araç gece saat 03.30 sıralarında durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada, 23 kilo 300 gram skunk ele geçirildi. Şüpheli Y.B., uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Şanlıurfa’da 23 kilo skunk ele geçirildi
Şanlıurfa’da durdurulan bir araçta 23 kilo 300 gram skunk ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada, şüpheli bir araç gece saat 03.30 sıralarında durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada, 23 kilo 300 gram skunk ele geçirildi. Şüpheli Y.B., uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.