pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Mardin’de patlayan trafo alevlere teslim oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2024 - 14:01, Güncelleme: 25.09.2024 - 13:54
 

Mardin’de patlayan trafo alevlere teslim oldu

Mardin’de patlayan trafo alevlere teslim oldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde okul bahçesinde bulunan trafo patlayarak alevlere teslim oldu.Kızıltepe ilçesi Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir okulun trafosunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler içinde kalan trafodan patlama sesleri geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın sürdürülürken trafo kullanılamaz hale geldi.
Mardin’de patlayan trafo alevlere teslim oldu
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde okul bahçesinde bulunan trafo patlayarak alevlere teslim oldu.
Kızıltepe ilçesi Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir okulun trafosunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler içinde kalan trafodan patlama sesleri geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın sürdürülürken trafo kullanılamaz hale geldi.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.