ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Kırıkkale'de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü

20.05.2018 - 01:58, Güncelleme: 20.05.2018 - 01:58
 

Kırıkkale'de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeşten biri öldü, diğeri tedavi altına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeşten biri öldü.Sanayi Mahallesi'nde müstakil evde yaşayan Aysel ve Birsen Keskin kardeşlerden haber alamayan yakınları ve komşuları, durumu polise bildirdi.İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sobadan sızan gazdan zehirlenen kardeşlerden zihinsel engelli olduğu öğrenilen Aysel Keskin'in yaşamını yitirdiğini belirledi.Durumunun ağır olduğu öğrenilen Birsen Keskin ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeşten biri öldü, diğeri tedavi altına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeşten biri öldü.

Sanayi Mahallesi'nde müstakil evde yaşayan Aysel ve Birsen Keskin kardeşlerden haber alamayan yakınları ve komşuları, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sobadan sızan gazdan zehirlenen kardeşlerden zihinsel engelli olduğu öğrenilen Aysel Keskin'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen Birsen Keskin ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.