ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Yönelik Soruşturma

23.08.2016 - 17:23, Güncelleme: 23.08.2016 - 17:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Yönelik Soruşturma

Erciyes Üniversitesi personeli 30 zanlı adliyeye sevk edildi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 76 akademik ve idari personelden 30'u adliyeye sevk edildi.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, ERÜ bünyesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisindeki faaliyetlerinden dolayı açığa alınarak savcılık talimatı ve mahkeme kararıyla gözaltına alınan 76 akademik ve idari personelin 30'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.Soruşturma kapsamında, daha önce açığa alınan 100 akademik ve idari personel hakkında gözaltı kararı verilmiş, zanlılardan 76'sı Kayseri, Ankara ve Tokat'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanmıştı.Adreslerinde bulunamayan diğer zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Erciyes Üniversitesi personeli 30 zanlı adliyeye sevk edildi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 76 akademik ve idari personelden 30'u adliyeye sevk edildi.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, ERÜ bünyesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisindeki faaliyetlerinden dolayı açığa alınarak savcılık talimatı ve mahkeme kararıyla gözaltına alınan 76 akademik ve idari personelin 30'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında, daha önce açığa alınan 100 akademik ve idari personel hakkında gözaltı kararı verilmiş, zanlılardan 76'sı Kayseri, Ankara ve Tokat'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanmıştı.

Adreslerinde bulunamayan diğer zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.