ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

04.08.2016 - 10:43, Güncelleme: 04.08.2016 - 10:43
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Suşehri'nde demokrasi nöbetine katıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti. Hükümet Konağı önünde toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunurken, FETÖ aleyhine slogan atarak, darbe girişimine tepki gösterdi. Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da adice, alçakça, şerefsizce bir girişimde bulunulduğunu anımsattı.Türk milletinin, darbe girişiminde bulunanlara iyi bir ders verdiğini söyleyen Güllüce, "Bin yıldır biz bu topraklardayız. Onlara kaç defa ders verdik, analarımız yıkılan Anadolu küllerinden kaç kez Anadolu'yu ihya etti. Oturup bir tarih okumaları lazımdı." dedi. Bu topraklarda yaşayan herkesin ülkenin birinci sınıf vatandaşı olduğunu aktaran Güllüce, şunları kaydetti:"Şu anda yine fitne kazanı çıkartmaya çalışıyorlar. Üç beş tane asker elbisesi giymiş teröristi bütün orduya mal etmeye çalışıyorlar. Biz, 2 bin 500 yıllık kara kuvvetleri olan dünyanın en büyük, en eski ordusuna sahip olan bir milletiz. Ordu bizimdir, ordu bizim canımızdır. Bu şerefsizlerle aynı kategoriye konamaz. Bu alçaklarla katiyen karıştıramayız. Allah, hiçbir milleti ordusuz ve devletsiz bırakmasın. Türkler biraz kalkındı mı bizi budamaya kalkmışlardır. Biz, her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğumuzdan budayamamışlardır. Ancak, en son budama hareketinde de boylarının ölçülerini aldılar." Güllüce, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Suşehri'nde demokrasi nöbetine katıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Hükümet Konağı önünde toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunurken, FETÖ aleyhine slogan atarak, darbe girişimine tepki gösterdi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da adice, alçakça, şerefsizce bir girişimde bulunulduğunu anımsattı.

Türk milletinin, darbe girişiminde bulunanlara iyi bir ders verdiğini söyleyen Güllüce, "Bin yıldır biz bu topraklardayız. Onlara kaç defa ders verdik, analarımız yıkılan Anadolu küllerinden kaç kez Anadolu'yu ihya etti. Oturup bir tarih okumaları lazımdı." dedi.

Bu topraklarda yaşayan herkesin ülkenin birinci sınıf vatandaşı olduğunu aktaran Güllüce, şunları kaydetti:

"Şu anda yine fitne kazanı çıkartmaya çalışıyorlar. Üç beş tane asker elbisesi giymiş teröristi bütün orduya mal etmeye çalışıyorlar. Biz, 2 bin 500 yıllık kara kuvvetleri olan dünyanın en büyük, en eski ordusuna sahip olan bir milletiz. Ordu bizimdir, ordu bizim canımızdır. Bu şerefsizlerle aynı kategoriye konamaz. Bu alçaklarla katiyen karıştıramayız. Allah, hiçbir milleti ordusuz ve devletsiz bırakmasın. Türkler biraz kalkındı mı bizi budamaya kalkmışlardır. Biz, her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğumuzdan budayamamışlardır. Ancak, en son budama hareketinde de boylarının ölçülerini aldılar."

Güllüce, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.