Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma
Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma
AEÜ'de açığa alınan personel sayısı 18'e ulaştı
AEÜ'de açığa alınan personel sayısı 18'e ulaştı
KIRŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) görevden uzaklaştırılan personel sayısı 18'e ulaştı.
AEÜ Rektörülüğünden alnınan bilgiye göre, oluşturulan komisyonun yürüttüğü çalışma kapsamında 8 öğretim elemanı ve 2 idari personel daha açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldı.
Daha önce de soruşturma kapsamında 1 akademik, 7 idari personel görevden uzaklaştırılmıştı. Böylece, AEÜ'de 9'u öğretim elamanı ve 9'u idari personel olmak üzere açığa alınanların sayısı 18'e ulaştı.
Komisyonun çalışması sonucunda Rektörlük tarafından görevden uzaklaştırılan akademik personelin dosyalarının onay için Yükseköğretim Kuruluna gönderildiği öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.






