Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma
13.08.2016 - 22:43, Güncelleme:
13.08.2016 - 22:43
Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma
Niğde'de, FETÖ darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir hakim tutuklandı
NİĞDE (AA) - Niğde'de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir hakim tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Ulukışla Adliyesinde görevli hakim K.A. ile Bor Adliyesinde görevli hakim A.K. emniyet ekiplerince gözaltına alındı.Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan hakim A.K. tutuklandı, K.A ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.
Niğde'de, FETÖ darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir hakim tutuklandı
NİĞDE (AA) - Niğde'de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir hakim tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Ulukışla Adliyesinde görevli hakim K.A. ile Bor Adliyesinde görevli hakim A.K. emniyet ekiplerince gözaltına alındı.
Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan hakim A.K. tutuklandı, K.A ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.






