ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

03.08.2016 - 16:33, Güncelleme: 03.08.2016 - 16:33
 

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

Telefonla aradığı kişilerden, FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını söyleyip karşılığında para ve ziynet eşyası aldığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, telefonla aradığı kişilere FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını söyleyerek, karşılığında bu kişilerden para ve ziynet eşyası aldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini "polis, asker ve savcı" gibi kamu görevlisi olarak tanıtarak, telefonla aradığı kişilere FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılarının olduğunu söyleyip, vatandaşları dolandırdığı iddia edilen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.Polis, kent merkezinde yaşayan ve dolandırılmak üzere olan Sezai Okan Ç'den (73), para ve ziynet eşyasını almaya gelen Şehmuz S'yi (21), düzenlenen operasyonla yakalandı.Ekipler, gözaltına alınan şüphelinin farklı tarihlerde 4 kişiden aynı yöntemle yaklaşık 42 bin 500 lira aldığını belirledi.Şüpheli Şehmuz S'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Telefonla aradığı kişilerden, FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını söyleyip karşılığında para ve ziynet eşyası aldığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, telefonla aradığı kişilere FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını söyleyerek, karşılığında bu kişilerden para ve ziynet eşyası aldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini "polis, asker ve savcı" gibi kamu görevlisi olarak tanıtarak, telefonla aradığı kişilere FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılarının olduğunu söyleyip, vatandaşları dolandırdığı iddia edilen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, kent merkezinde yaşayan ve dolandırılmak üzere olan Sezai Okan Ç'den (73), para ve ziynet eşyasını almaya gelen Şehmuz S'yi (21), düzenlenen operasyonla yakalandı.

Ekipler, gözaltına alınan şüphelinin farklı tarihlerde 4 kişiden aynı yöntemle yaklaşık 42 bin 500 lira aldığını belirledi.

Şüpheli Şehmuz S'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.