pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Doğu Anadolu’da 3 il için kuvvetli fırtına uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2024 - 23:30, Güncelleme: 30.09.2024 - 23:18
 

Doğu Anadolu’da 3 il için kuvvetli fırtına uyarısı

Doğu Anadolu’da 3 il için kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü, Iğdır, Kars ve Ağrı’da yarın kuvvetli fırtına beklendiğini açıkladı.Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, yarın bölgede fırtına beklendiği belirtilerek, “Bölge genelinde (Iğdır, Kars, Ağrı) rüzgarın yarın (01.10.2024 Salı) güney ve güneybatı yönlerden fırtına (60-80 km/saat), bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Doğu Anadolu’da 3 il için kuvvetli fırtına uyarısı
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü, Iğdır, Kars ve Ağrı’da yarın kuvvetli fırtına beklendiğini açıkladı.
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, yarın bölgede fırtına beklendiği belirtilerek, “Bölge genelinde (Iğdır, Kars, Ağrı) rüzgarın yarın (01.10.2024 Salı) güney ve güneybatı yönlerden fırtına (60-80 km/saat), bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.