pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Batman’da çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 10:04, Güncelleme: 19.09.2024 - 09:47
 

Batman’da çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Batman’da çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Batman’da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçrildi. Operasyonda göz altına alınan bir kişi tutuklandı.Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu yakalandığı belirtildi. Açıklamada, düzenlenen operasyonda 3 bin 450 adet sentetik ecza, 119 gram toz esrar, 17 gram skunk maddesi ve bir adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildiği belirtildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Batman’da çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi
Batman’da Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçrildi. Operasyonda göz altına alınan bir kişi tutuklandı.
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince bir evde yapılan aramada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu yakalandığı belirtildi. Açıklamada, düzenlenen operasyonda 3 bin 450 adet sentetik ecza, 119 gram toz esrar, 17 gram skunk maddesi ve bir adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildiği belirtildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.