pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bakan Güler Hakkari’de

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 12:36, Güncelleme: 26.09.2024 - 12:02
 

Bakan Güler Hakkari’de

Bakan Güler Hakkari’de

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, üs bölgelerde ziyaretlerde bulunduktan sonra beraberindeki heyet ile birlikte Hakkari’ye geldi.Hakkari’ye gelen Bakan Güler; Vali Ali Çelik ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Güler daha sonra Vali Çelik’i makamında ziyaret etti.Valilikten öğretmenevine geçen Bakan Güler, burada da STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Güler’in çarşı merkezi ve İŞGEM ziyaretinin ardından ilden ayrılacağı belirtildi.
Bakan Güler Hakkari’de
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, üs bölgelerde ziyaretlerde bulunduktan sonra beraberindeki heyet ile birlikte Hakkari’ye geldi.
Hakkari’ye gelen Bakan Güler; Vali Ali Çelik ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Güler daha sonra Vali Çelik’i makamında ziyaret etti.
Valilikten öğretmenevine geçen Bakan Güler, burada da STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Güler’in çarşı merkezi ve İŞGEM ziyaretinin ardından ilden ayrılacağı belirtildi.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.