ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Angiad Başkan Vekili Kaya, Büyüme Rakamlarını Değerlendirdi:

Spor 29.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 29.03.2018 - 13:43
 

Angiad Başkan Vekili Kaya, Büyüme Rakamlarını Değerlendirdi:

"Hükümetin aldığı tedbirlerle ve yayımladığı teşvik paketleriyle ekonominin toparlanması sağlandı ve ekonomik büyüme 2017'de yüzde 7,4 oldu. Bu büyük bir başarıdır"

ANKARA (AA) - Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkan Vekili Mehmet Kaya, yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye ekonomisinin güçlendiğini belirterek, "Hükümetin aldığı tedbirlerle ve yayımladığı teşvik paketleriyle ekonominin toparlanması sağlandı ve ekonomik büyüme 2017'de yüzde 7,4 oldu. Bu büyük bir başarıdır." ifadesini kullandı.Kaya, yazılı açıklamasında, geçen yıla ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye ekonomisinin güçlendiğini vurgulayan Kaya, "Büyüme beklentileri geçen yılın 4. çeyreği için yüzde 7, yılın tamamı için ise yüzde 7,2 olarak öngörülmüştü ama hükümetin aldığı tedbirlerle ve yayımladığı teşvik paketleriyle ekonominin toparlanması sağlandı ve ekonomik büyüme 2017'de yüzde 7,4 oldu. Bu büyük bir başarıdır." değerlendirmesinde bulundu. Türkiye ekonomisinin OECD ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ikinci ekonomi olduğuna dikkati çeken Kaya, şunları kaydetti:"Yerli üretim için verilen teşviklerin de meyveleri toplandı. Açıklanan rakamlar gelecek için umut oldu. Tüm dünyaya Türk ekonomisinin gücü gösterildi. Yakalanan bu istikrarın sürdürülmesi ve daha güçlendirilmesi önemli. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor."
"Hükümetin aldığı tedbirlerle ve yayımladığı teşvik paketleriyle ekonominin toparlanması sağlandı ve ekonomik büyüme 2017'de yüzde 7,4 oldu. Bu büyük bir başarıdır"

ANKARA (AA) - Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkan Vekili Mehmet Kaya, yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye ekonomisinin güçlendiğini belirterek, "Hükümetin aldığı tedbirlerle ve yayımladığı teşvik paketleriyle ekonominin toparlanması sağlandı ve ekonomik büyüme 2017'de yüzde 7,4 oldu. Bu büyük bir başarıdır." ifadesini kullandı.

Kaya, yazılı açıklamasında, geçen yıla ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi.

Yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye ekonomisinin güçlendiğini vurgulayan Kaya, "Büyüme beklentileri geçen yılın 4. çeyreği için yüzde 7, yılın tamamı için ise yüzde 7,2 olarak öngörülmüştü ama hükümetin aldığı tedbirlerle ve yayımladığı teşvik paketleriyle ekonominin toparlanması sağlandı ve ekonomik büyüme 2017'de yüzde 7,4 oldu. Bu büyük bir başarıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye ekonomisinin OECD ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ikinci ekonomi olduğuna dikkati çeken Kaya, şunları kaydetti:

"Yerli üretim için verilen teşviklerin de meyveleri toplandı. Açıklanan rakamlar gelecek için umut oldu. Tüm dünyaya Türk ekonomisinin gücü gösterildi. Yakalanan bu istikrarın sürdürülmesi ve daha güçlendirilmesi önemli. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.