ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Akbank'tan Esnaf Ve Kobi'lere Finansman Desteği

Spor 14.05.2018 - 13:28, Güncelleme: 14.05.2018 - 13:28
 

Akbank'tan Esnaf Ve Kobi'lere Finansman Desteği

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuz:- "Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi'nden yararlanan esnaf ve KOBİ'ler, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabiliyor"

İSTANBUL (AA) - Akbank, Ramazan'da iş hacmi artan esnaf ve KOBİ'lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri finansman desteği sunuyor.Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka, esnaf ve KOBİ'lere işlerini büyütmeleri için gerekli finansmanı esnek ve kolay geri ödeyebilecekleri kredi ürünleri ile sunmaya devam ediyor. Banka, bu kapsamda nakit akışı düzenli olmayan esnaf ve KOBİ'lerin finansman ihtiyacını karşılamasına ve rahatça geri ödemesine olanak sağlayan "Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi"ni hazırladı. 12 ay vadeye kadar kullanılabilen kredinin geri ödemesi 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda yapılabiliyor. Ayrıca, bunu yaparken müşteriler faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor. Böylelikle, kredi esnafın ve KOBİ'nin hayatını kolaylaştırarak işlerine destek oluyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını yakından izlediklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi, esnaf ve KOBİ'lerin ödeme ve tahsilat dönemleri yani nakit akışı çok öngörülebilir değil, işlerinin daha fazla olduğu dönemler olabiliyor. Bu dönemlerde ticari faaliyetleri için nakit ihtiyacı ortaya çıkabiliyor. Bu noktada kredi ihtiyaçlarını karşılamak ve geri ödemelerini yaparken esnek olmak istiyorlar. Bu gerçekten hareketle ramazanda iş hacmi artan esnaf ve KOBİ'leri düşünerek 'Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi'ni hazırladık." ifadelerini kullandı.Oğuz, "Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi"nden yararlanan esnaf ve KOBİ'lerin, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabileceğini, onlara "kredini bugün al, paran olduğunda geri öde" dediklerini ve böylelikle, nakit akışlarına göre az ya da çok geri ödeme imkanı sağladıklarını kaydetti.
Akbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuz:- "Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi'nden yararlanan esnaf ve KOBİ'ler, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabiliyor"

İSTANBUL (AA) - Akbank, Ramazan'da iş hacmi artan esnaf ve KOBİ'lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri finansman desteği sunuyor.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre banka, esnaf ve KOBİ'lere işlerini büyütmeleri için gerekli finansmanı esnek ve kolay geri ödeyebilecekleri kredi ürünleri ile sunmaya devam ediyor. Banka, bu kapsamda nakit akışı düzenli olmayan esnaf ve KOBİ'lerin finansman ihtiyacını karşılamasına ve rahatça geri ödemesine olanak sağlayan "Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi"ni hazırladı.

12 ay vadeye kadar kullanılabilen kredinin geri ödemesi 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda yapılabiliyor. Ayrıca, bunu yaparken müşteriler faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor. Böylelikle, kredi esnafın ve KOBİ'nin hayatını kolaylaştırarak işlerine destek oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını yakından izlediklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi, esnaf ve KOBİ'lerin ödeme ve tahsilat dönemleri yani nakit akışı çok öngörülebilir değil, işlerinin daha fazla olduğu dönemler olabiliyor. Bu dönemlerde ticari faaliyetleri için nakit ihtiyacı ortaya çıkabiliyor. Bu noktada kredi ihtiyaçlarını karşılamak ve geri ödemelerini yaparken esnek olmak istiyorlar. Bu gerçekten hareketle ramazanda iş hacmi artan esnaf ve KOBİ'leri düşünerek 'Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi'ni hazırladık." ifadelerini kullandı.

Oğuz, "Ramazan'da Al Olduğunda Öde Kredisi"nden yararlanan esnaf ve KOBİ'lerin, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabileceğini, onlara "kredini bugün al, paran olduğunda geri öde" dediklerini ve böylelikle, nakit akışlarına göre az ya da çok geri ödeme imkanı sağladıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.