ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

10.08.2016 - 10:48, Güncelleme: 10.08.2016 - 10:48
 

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Karaman Valisi Tapsız, iş adamlarıyla bir araya geldi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına destek olmaları için iş adamlarıyla bir araya geldi. Tapsız, Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz'un Türkiye tarihi açısından bir milat olduğunu söyledi. Başbakanlık genelgesi ile Türkiye genelinde olduğu gibi Karaman'da da şehit ve gazi aileleri için yardım kampanyası başlatıldığını belirten Tapsız, "Ülkemizin birliği ve bekası için canlarını siper ederek şehit olan vatandaşlara ve yaralıların ailelerine yönelik olarak başlatılan kampanya, tüm yurtta devam ediyor. Bizler, şehit ve gazilerimizin emanetlerine devlet olarak her zaman sahip çıkacağız. Aynı duyarlılığı ve hassasiyeti şehrimizin önde gelen sanayici ve iş adamlarından da bekliyoruz." diye konuştu.Toplantıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay katıldı.
Karaman Valisi Tapsız, iş adamlarıyla bir araya geldi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına destek olmaları için iş adamlarıyla bir araya geldi.

Tapsız, Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz'un Türkiye tarihi açısından bir milat olduğunu söyledi.

Başbakanlık genelgesi ile Türkiye genelinde olduğu gibi Karaman'da da şehit ve gazi aileleri için yardım kampanyası başlatıldığını belirten Tapsız, "Ülkemizin birliği ve bekası için canlarını siper ederek şehit olan vatandaşlara ve yaralıların ailelerine yönelik olarak başlatılan kampanya, tüm yurtta devam ediyor. Bizler, şehit ve gazilerimizin emanetlerine devlet olarak her zaman sahip çıkacağız. Aynı duyarlılığı ve hassasiyeti şehrimizin önde gelen sanayici ve iş adamlarından da bekliyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.