pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Yer sincapları yuvalarında objektife yansıdı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 06:01, Güncelleme: 21.06.2024 - 05:50
 

Yer sincapları yuvalarında objektife yansıdı

Yer sincapları yuvalarında objektife yansıdı

Erzincan’da Anadolu yer sincapları yiyecek ararken görüntülendi."Anadolu Gelengisi" olarak da bilinen Anadolu yer sincapları, Çağlayan Beldesindeki arazide yiyecek ararken görüntülendi. Yuvadan çıkan ve etrafta gezinen gelincikler daha sonra kamerayı fark edince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Hayatlarında ilk kez kamera gören ve keşfetmeye çalışan gelincikler şirin halleriyle tebessüm ettirdi.
Yer sincapları yuvalarında objektife yansıdı
Erzincan’da Anadolu yer sincapları yiyecek ararken görüntülendi.
"Anadolu Gelengisi" olarak da bilinen Anadolu yer sincapları, Çağlayan Beldesindeki arazide yiyecek ararken görüntülendi. Yuvadan çıkan ve etrafta gezinen gelincikler daha sonra kamerayı fark edince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Hayatlarında ilk kez kamera gören ve keşfetmeye çalışan gelincikler şirin halleriyle tebessüm ettirdi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.