pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Ovit Yaylası’na Haziran ayında kar sürprizi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 21:31, Güncelleme: 30.06.2024 - 20:59
 

Ovit Yaylası’na Haziran ayında kar sürprizi

Ovit Yaylası’na Haziran ayında kar sürprizi

Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ovit Yaylası’na Haziran ayında kar yağdı.Rize’nin İkizdere ilçesinde 2 bin 640 rakımda bulunan Ovit Yaylası’nda yağmurun ardından kar yağmaya başladı. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası yaylanın bir kısmı beyaza büründü. Yaylada bulunan vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı. Haziran ayında yağan karı gören vatandaşlar o anları cep telefonları ile kaydetti.
Ovit Yaylası’na Haziran ayında kar sürprizi
Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ovit Yaylası’na Haziran ayında kar yağdı.
Rize’nin İkizdere ilçesinde 2 bin 640 rakımda bulunan Ovit Yaylası’nda yağmurun ardından kar yağmaya başladı. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası yaylanın bir kısmı beyaza büründü. Yaylada bulunan vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı. Haziran ayında yağan karı gören vatandaşlar o anları cep telefonları ile kaydetti.

Rize HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.