pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Köylere durak ve banklar konuluyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 17:02, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:44
 

Köylere durak ve banklar konuluyor

Köylere durak ve banklar konuluyor

Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde yapılan durak ve banklar köylere gönderilerek hizmet vermeye başladı.Düzce’de köylerde eksik olan otobüs durakları ve banklar ile ilgili İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yapıldı. Bu çerçevede, köylerin ihtiyaçları doğrultusunda durak ve bank çalışmaları yapan ekipler, Yığılca Mengen ve Güney Köyleri ile Hacıahmetler, Yenitaşköprü ve Dikmeli köylerine durak ve bank yapımına başladı. Köylerin ihtiyaçları doğrultusunda üretimi yapılan 6 durak ve 8 bank köylere gönderildi.
Köylere durak ve banklar konuluyor
Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde yapılan durak ve banklar köylere gönderilerek hizmet vermeye başladı.
Düzce’de köylerde eksik olan otobüs durakları ve banklar ile ilgili İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yapıldı. Bu çerçevede, köylerin ihtiyaçları doğrultusunda durak ve bank çalışmaları yapan ekipler, Yığılca Mengen ve Güney Köyleri ile Hacıahmetler, Yenitaşköprü ve Dikmeli köylerine durak ve bank yapımına başladı. Köylerin ihtiyaçları doğrultusunda üretimi yapılan 6 durak ve 8 bank köylere gönderildi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.