pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Karadeniz’de su samuru balık avlarken görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 22:31, Güncelleme: 29.06.2024 - 22:10
 

Karadeniz’de su samuru balık avlarken görüntülendi

Karadeniz’de su samuru balık avlarken görüntülendi

Samsun’un Atakum ilçesinde su samuru denizde avlanırken görüntülendi.Nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alan su samuru, Atakum ilçesinde yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Sürekli denize girip çıkan ve balık avlamaya çalışan su samurunu gören vatandaşlar o anları kayda aldı. Kimi vatandaşlar su samurlarını çok sık gördüklerini belirtirken, kimi vatandaşlar da su samurlarının bulundukları mevkiye güzellik kattıklarını söyledi.
Karadeniz’de su samuru balık avlarken görüntülendi
Samsun’un Atakum ilçesinde su samuru denizde avlanırken görüntülendi.
Nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alan su samuru, Atakum ilçesinde yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Sürekli denize girip çıkan ve balık avlamaya çalışan su samurunu gören vatandaşlar o anları kayda aldı. Kimi vatandaşlar su samurlarını çok sık gördüklerini belirtirken, kimi vatandaşlar da su samurlarının bulundukları mevkiye güzellik kattıklarını söyledi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.