pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Türkiye’nin 2. zirvesine mevsimin ilk karı düştü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 09:36, Güncelleme: 24.09.2024 - 08:58
 

Türkiye’nin 2. zirvesine mevsimin ilk karı düştü

Türkiye’nin 2. zirvesine mevsimin ilk karı düştü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Türkiye’nin 2. zirvesi olan 4 bin 135 rakımdaki Cilo Dağları’na mevsimin ilk karı düştü.İlçede son günlerde etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilerken kış mevsimi de yüzünü göstermeye başladı. Yüksekova’da son günlerde etkili olan sağanak yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı ile birlikte Cilo Dağları’nın yüksek kesimleri beyaza büründü.Mevsimin ilk karının düştüğü Cilo Dağları zirvesindeki kar, görülmeye değer görüntüler ortaya çıkarttı.
Türkiye’nin 2. zirvesine mevsimin ilk karı düştü
Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Türkiye’nin 2. zirvesi olan 4 bin 135 rakımdaki Cilo Dağları’na mevsimin ilk karı düştü.
İlçede son günlerde etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkilerken kış mevsimi de yüzünü göstermeye başladı. Yüksekova’da son günlerde etkili olan sağanak yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı ile birlikte Cilo Dağları’nın yüksek kesimleri beyaza büründü.
Mevsimin ilk karının düştüğü Cilo Dağları zirvesindeki kar, görülmeye değer görüntüler ortaya çıkarttı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.