pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Posof ilçesini sis bulutu kapladı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2024 - 09:32, Güncelleme: 23.09.2024 - 09:05
 

Posof ilçesini sis bulutu kapladı

Posof ilçesini sis bulutu kapladı

Ardahan’ın Posof ilçesinde sabah saatlerinde sis etkili oldu. İlçenin üzerini kaplayan sis bulutu, yüksek kesimlerde görüntülendi.İlçede sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından görülen sis, özellikle sabah saatlerinde etkisini arttırdı. İlçeyi bütünüyle kaplayan sis bulutu, ilçenin en yüksek noktalarından 2540 rakımlı Ulgar dağı Bölgesi’nden görüntülendi.Sisin yoğun olduğu Ardahan-Posof karayolunun Ulgar dağı geçidinde de araçlar kontrollü bir şekilde ilerledi.
Posof ilçesini sis bulutu kapladı
Ardahan’ın Posof ilçesinde sabah saatlerinde sis etkili oldu. İlçenin üzerini kaplayan sis bulutu, yüksek kesimlerde görüntülendi.
İlçede sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından görülen sis, özellikle sabah saatlerinde etkisini arttırdı. İlçeyi bütünüyle kaplayan sis bulutu, ilçenin en yüksek noktalarından 2540 rakımlı Ulgar dağı Bölgesi’nden görüntülendi.
Sisin yoğun olduğu Ardahan-Posof karayolunun Ulgar dağı geçidinde de araçlar kontrollü bir şekilde ilerledi.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.