pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Akdeniz’de şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 00:30, Güncelleme: 21.09.2024 - 00:08
 

Akdeniz’de şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı

Akdeniz’de şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı

Hatay’da akşam saatlerinde etkili olan yağışlı birlikte kendini gösteren şimşekler, İskenderun Körfezi’nde geceyi aydınlattı.Doğu Akdeniz’in yağış uyarısında bulunduğu Hatay’da gün içerisinde zaman zaman yağışlı hava etkili oldu. İskenderun ve Belen ilçelerinde akşam saatlerinde kuvvetli yağışla birlikte şimşek fırtınası kendini gösterdi. Bir biri ardına çakan şimşekler, geceyi aydınlattı. İskenderun Körfezi üzerinde çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Akdeniz’de ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
Akdeniz’de şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı
Hatay’da akşam saatlerinde etkili olan yağışlı birlikte kendini gösteren şimşekler, İskenderun Körfezi’nde geceyi aydınlattı.
Doğu Akdeniz’in yağış uyarısında bulunduğu Hatay’da gün içerisinde zaman zaman yağışlı hava etkili oldu. İskenderun ve Belen ilçelerinde akşam saatlerinde kuvvetli yağışla birlikte şimşek fırtınası kendini gösterdi. Bir biri ardına çakan şimşekler, geceyi aydınlattı. İskenderun Körfezi üzerinde çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Akdeniz’de ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.