pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Trabzon’da şiddetli yağışlar 3 ilçede hayatı felç etti

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 20:30, Güncelleme: 20.09.2024 - 20:10
 

Trabzon’da şiddetli yağışlar 3 ilçede hayatı felç etti

Trabzon’da şiddetli yağışlar 3 ilçede hayatı felç etti

Trabzon’un 3 ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiledi.Saat 15.00 sırlarında başlayan şiddetli sağanak Trabzon’un Araklı, Arsin ve Sürmene ilçesinde etkisini gösterdi. Şiddetli yağışlardan kaynaklı yollar ve sokaklar göle döndü, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Arsin ilçesi Santa yolunda ise dere taştı. Derenin taşma anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla anbean görüntülendi.
Trabzon’da şiddetli yağışlar 3 ilçede hayatı felç etti
Trabzon’un 3 ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiledi.
Saat 15.00 sırlarında başlayan şiddetli sağanak Trabzon’un Araklı, Arsin ve Sürmene ilçesinde etkisini gösterdi. Şiddetli yağışlardan kaynaklı yollar ve sokaklar göle döndü, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Arsin ilçesi Santa yolunda ise dere taştı. Derenin taşma anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla anbean görüntülendi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.