pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Vali Aygöl, Pelitözü Gölpark’taki çalışmaları inceledi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 12:30, Güncelleme: 30.06.2024 - 12:25
 

Vali Aygöl, Pelitözü Gölpark’taki çalışmaları inceledi

Vali Aygöl, Pelitözü Gölpark’taki çalışmaları inceledi

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pelitözü Gölpark’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.İnceleme sonrası açıklama yapan Vali Aygöl, "Yenilenen alanları ve çevre düzenlemeleri ile vatandaşlarımızın uğrak noktası olan Pelitözü Gölpark’ta en iyi imkanlarla vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bunun yanı sıra 5-6-7 Temmuz’da düzenlenecek Gölpark Fest şehrimizin potansiyelini daha da yukarı çıkaracaktır" dedi.
Vali Aygöl, Pelitözü Gölpark’taki çalışmaları inceledi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pelitözü Gölpark’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
İnceleme sonrası açıklama yapan Vali Aygöl, "Yenilenen alanları ve çevre düzenlemeleri ile vatandaşlarımızın uğrak noktası olan Pelitözü Gölpark’ta en iyi imkanlarla vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bunun yanı sıra 5-6-7 Temmuz’da düzenlenecek Gölpark Fest şehrimizin potansiyelini daha da yukarı çıkaracaktır" dedi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.