pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

’Gecenin hayaleti’ Tunceli’de görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 11:34, Güncelleme: 29.06.2024 - 11:16
 

’Gecenin hayaleti’ Tunceli’de görüntülendi

’Gecenin hayaleti’ Tunceli’de görüntülendi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, nesli tükenme tehdidi altında olduğu için IUCN kırmızı listesinde yer alan vaşak görüntülendi.Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında nesli tehdit altında olduğu için Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) kırmızı listesinde yer alan vaşak, doğa fotoğrafçısı Muzaffer Akyüz tarafından telefon kamerası ile kayıt altına alındı. El feneri yardımı ile bir süre takip edilen vaşak daha sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.
’Gecenin hayaleti’ Tunceli’de görüntülendi
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, nesli tükenme tehdidi altında olduğu için IUCN kırmızı listesinde yer alan vaşak görüntülendi.
Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında nesli tehdit altında olduğu için Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) kırmızı listesinde yer alan vaşak, doğa fotoğrafçısı Muzaffer Akyüz tarafından telefon kamerası ile kayıt altına alındı. El feneri yardımı ile bir süre takip edilen vaşak daha sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.