pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kırklareli’nde denize girişler 3 gün boyunca yasaklandı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 11:07, Güncelleme: 28.06.2024 - 10:35
 

Kırklareli’nde denize girişler 3 gün boyunca yasaklandı

Kırklareli’nde denize girişler 3 gün boyunca yasaklandı

Kırklareli’nin Vize ilçesinde olumsuz hava şartları dolayısıyla tüm plajlarda denize girmek 3 gün boyunca yasaklandı.Olumsuz hava şartları sebebiyle Karadeniz’e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesinde tüm plajlara 3 gün boyunca girişlerin yasak olduğunu duyuran Vize Kaymakamlığı, “Olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle 28 Haziran Cuma gününden 30 Haziran Pazar gününe kadar 3 gün süre ile Vize ilçemizde bulunan tüm plajlarda denize girmek yasaklanmıştır” ifadelerini kullandı.
Kırklareli’nde denize girişler 3 gün boyunca yasaklandı
Kırklareli’nin Vize ilçesinde olumsuz hava şartları dolayısıyla tüm plajlarda denize girmek 3 gün boyunca yasaklandı.
Olumsuz hava şartları sebebiyle Karadeniz’e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesinde tüm plajlara 3 gün boyunca girişlerin yasak olduğunu duyuran Vize Kaymakamlığı, “Olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle 28 Haziran Cuma gününden 30 Haziran Pazar gününe kadar 3 gün süre ile Vize ilçemizde bulunan tüm plajlarda denize girmek yasaklanmıştır” ifadelerini kullandı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.